FAQ

Hoe lang moet ik wachten op mijn bestelling?

Gezien wij enkel met verse producten werken is het noodzakelijk 3 dagen op voorhand te bestellen.  Enkel dan kunnen wij een optimaal  resultaat garanderen.

Wordt er aan huis geleverd?

Leveren aan huis doen we niet. Afhalingen dienen te gebeuren op  Hopmarkt 5 te Aalst. Echter voor grotere bestellingen kan er steeds afgestemd worden, hetzij telefonisch 053/84.16.02, hetzij via mail info@h2i.be.


Kan ik voor morgen al een bestelling plaatsen?

Bestellen kan op elk moment.  Je kiest zelf de datum van afhaling. Bestellen voor morgen gaat echter niet aangezien we 3 dagen op voorhand de bestellingen binnen moeten hebben. Indien je toch nog een bestelling zou willen doen voor morgen of overmorgen kan je steeds polsen op 053/84.16.02. De keuze is dan wel beperkt tot wat op dat ogenblik nog voor handen is in de keuken.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet juist is?

We streven ernaar om enkel correcte bestellingen te overhandigen maar soms kan er iets klein mislopen. We raden aan om ons dan onmiddellijk op de hoogte te brengen via het contactformulier. Je mag een snelle oplossing verwachten. Indien het binnen de planning past zal iemand langskomen met de correcte bestelling indien dit niet meer mogelijk is wordt de prijs omgezet in een korting. Deze korting wordt onmiddellijk en automatisch verrekend bij een volgende bestelling.

Vragen jullie dezelfde prijzen als in de handelszaak?

Ja, wij vragen exact dezelfde prijzen.

Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?

Uiteraard. Indien je het comfortabeler vindt om je bestelling telefonisch te doen kan dat altijd via 053/84.16.02. En ook steeds welkom in de winkel...

Ik wil mijn bestelling graag annuleren, hoe werkt dat?

Bij het online bestellen van eten is timing erg belangrijk! Wanneer je meteen na het plaatsen van je bestelling contact opneemt met ons, dan is het misschien nog mogelijk deze bestelling te annuleren. Indien deze bestelling al wordt klaargemaakt of onderweg is, kan deze helaas niet meer geannuleerd worden.